onsdag den 25. april 2012

Liberty Mac sticker


Med sine 46 meter og massive symbolværdi er Frihedsgudinden på alle måder storslået. Statuen blev opført som et symbol på uafhængighed og den nye verdens gyldne dør til bedre muligheder for alle. I dag er Frihedsgudinden kendt verden over for sine budskaber om frihed, demokrati og mod, og dermed et både kraftfuldt og elegant symbol for alle, der tror på en bedre fremtid. Er du også vild med Frihedsgudinden, kan du nu få den i en smuk sticker – lige til at klistre på din Mac Notebook.  

Inspiration
Glem alt om kedelige og anonyme computere, der ligner hinanden. Nu kan du give din Mac Notebook et originalt og stilfuldt look med masser af personlighed. Liberty stickeren er designet, så den passer præcis til computerlåget. Den er nem at montere og kan fjernes igen med et snuptag – uden at efterlade mærker. Den flotte silhuet af frihedsgudinden fås i alle regnbuens farver, så du kan vælge netop den, som bedst matcher din stil. Bestil allerede i dag og vælg mellem elegante farver såsom rød, turkis, violet, guld, sølv, sort, hvid, beige og bronze.


lørdag den 21. april 2012

Helt tæt på Dubai


Er du vild med Dubai? Så vil du elske denne smukke silhuet af ørkenparadiset ved aftenstide. Solen er gået ned over byen, og den betagende arkitektur står skarpt optegnet i horisonten. Oplev de imponerende bygninger og fornemmelsen af pulserende byliv, der summer på gader, pladser og langs hvide sandstrande. På elegant og enkel vis har denne flotte sticker fanget den særlige Dubai stemning, så du kan nyde den hver eneste dag – i dit eget hjem. Stickeren fås i flere forskellige størrelser og mange dekorative farver, så du kan opnå netop det look, du ønsker.  

Inspiration
Et bybillede er en både dekorativ og udtryksfuld måde at udsmykke boligen på. Det aflange, bortlignende design gør det nemt at finde gode placeringer, eksempelvis over en sofaryg, langs en hylde, flugtende et spisebord eller over en dør. Den flotte Dubai sticker fås i et bredt farveudvalg, så den er anvendelig på alle baggrunde. Brug mørke farver på lyse baggrunde og lyse farver på mørke baggrunde. Det skaber en flot kontrast og giver stemning til hele rummet. Du kan også vælge vores eksklusive specialfarver guld, sølv og bronze, som giver et særligt pift ekstravagance, der passer perfekt til glitrende, eksotiske Dubai.

Læs mere og bestil Dubai stickeren her:

tirsdag den 3. april 2012

Forskøn boligen


Forskøn boligen

Hør de kvidrende fugle og mærk, hvordan sollyset afløses af kølig, flaskegrøn skygge. Dette smukke tapet leger på stilfuld vis med naturens former og skaber masser af liv og stemning i boligen. Designet er abstrakt og legende, og farverne holdt i moderne retro nuancer. Der er et væld af detaljer, så tapetet kan nydes igen og igen – og til stadighed overraske med sin skønhed. Den høje kvalitet sikrer dig et resultat, som holder sig smukt i årevis.

Inspiration

Skab effekt og stemning med dette trendy tapet i høj kvalitet. Trænger dine rum til opfriskning, får du masser af muligheder med vores elegante abstrakte mønster, designet af nogle af de dygtigste folk fra ind- og udland. Brug tapetet som en effektfuld baggrund på en hel væg eller skab spændende kontraster ved at sætte en enkelt bane på en ensfarvet væg. Tapetet er flot på både hvide og farvede vægge og fås i mange forskellige størrelser, så du opnår det helt rigtige look. Har du særlige ønsker til størrelsen, tilbyder vi skræddersyede løsninger til alle vores tapeter.

 Læs mere og bestil det smukke tapet her: